Prumerna delka zamestnani v restauraci necele dva mesice

podnikanivusa.com, 14. srpna 2018 ve 23:14:29, 4x přečteno
Prumerna delka zamestnani v restauraci necele dva mesice

Prumerna delka zamestnani pracovnika v restauraci je 1 mesic a 26 dnu. Jeste zalezi jak se ta statistika pocita. Treba zamestnanec co odejde hned prvni den tu statistiku urcite dost narusi. A to se stava v USA docela casto. Nekoho zamestnate a po prvnim dnu neprijdou znovu do prace (nebo klidne po prestavce na obed). Kazdemu doporucuji zamestnavat na kazdou pozici dva lidi. Je vysoka pravdepodobnost, ze jeden z nich odejde nebo nebude vyhovovat. A takto se usetri cas s treninkem (trenuji se dva zamestnanci najednou).

Kazdopadne tu statistiku beru v uvahu. Zaucit lidi je velmi narocna vec. V kazde firme jsem si zakladal na tom, ze u me zamestnanci zustavali velmi dlouho. A tohle je dalsi duvod proc musi na vse byt dokonaly system, aby zaucovani zamestnancu bylo rychle.  Tak doufam, ze se mi to podari i s tou pizzerii ve vysoce fluktujicim food byznysu.

Pokračování na: podnikanivusa.com

Související články

Přípravy na akci kulový blesk

Znáte film Kulový blesk? Já ho mám v hlavě poslední asi dva měsíce pořád. O víkendu si ho vyzkoušíme v praxi. Zkusím vám tu trochu…

Jak si vede v AdWords vaše konkurence?

Chtěli byste vědět, kolik utrácí v PPC vaše konkurence, jaká používá klíčová slova, kolik platí za klik a jak jim to vynáší? S tím…

Posledni zasoby kol

Sezona je v plnem proudu. Kola se prodavaji docela dobre. V jednom okamziku me prepadl optimismus a malem jsem objednal  dalsi. Zamestnanci me rikali…


Komentáře

(nezobrazuje se)