Blizi se zacatek provozu Pizzouna, tak jsem zasel na skoleni

podnikanivusa.com, 20. června 2018 ve 16:54:12, 8x přečteno
Blizi se zacatek provozu Pizzouna, tak jsem zasel na skoleni

Blizi se zacatek provozu Pizzouna. Tak jsem zasel na skoleni k neapoletancum co provozuji skolu VPN (Verace Pizza Neaopoletana) v Los Angeles pro lidi co chteji pracovat v pizzeriich.

Ridi to italove z Neapole. Kdyz rano prijdu tak uvari kafe nebo cappucino. Povykladame. Vyborna nalada. Za dvermi v kanclu maji polozene golfove hole a kolo. Pripada mi to trosku takova ta evropska zasivarna job. Mluvi anglictinou s italskym prizvukem.  A maji takovy ten neapolitansky pristup.

Jeden skolitel mi rekne, ze na pizzu pouzivaji Fior Di Latte a ne Mozzarelu. Reknu to pak tomu druhemu jak poznam rozdil mezi Fior Di Latte a Mozzarelou. Ten se nasere, ze co pry vidim na obalu. Je tam napsana Mozzarella? Tak je to Mozzarella. Ja rikam, ze ten druhy rikal neco jineho. Tak mavne rukou.

Je to cele o tom jak to delaji neapoletanci, aby to bylo podle te jejich filozofie. Takze kulicky testa se nesmi strkat do lednicky. Pizza se musi na lopatu natahnout rukou (ne lopatou pod pizzu).  Do testa se v zadnem pripadne nedava olej! Na kazdou pizzu se ten olej da a leje se bud jako cislo 6 nebo 9.

Pokračování na: podnikanivusa.com

Související články

Jak najít focus a mentální stabilitu?

sleduju tv?j blog p?ibližn? 11 let a vždy mi d?lalo radost ?íst o tvých úsp?ších, o tom, co ?ešíš, i o tvých cestách. Sice jsi ob?as…

Aukro.cz – Ukončení Partnerského programu

Také vám dorazil emal s hlavičkou Aukro.cz – Ukončení Partnerského programu? 29.9.2011 skončí snad jeden z největších partnerských…

Tak zatim rekord 38 pizz za den:-)

Ale jinak to byl divoky tyden. Kazdy den jsme zmenili v softwaru nejakou malickost, ktera ale hodne ovlivnovala celkove fungovani. Podle realneho…


Komentáře

(nezobrazuje se)