Je videt, ze je konjunktura. Kalkulace od kontraktoru na rekonstrukci provozovny prisly v rozpeti 100-330 tisic dolaru. Jen pro predstavu to je prostor 100m2! Ty ceny jsou bez materialu. Jen ciste za praci. Za tyto ceny se be se nedavno dal postavit cely rodinny dum (i s temi materialy). Proste kontraktori nevi co by si rekli.
Uz jsme meli nastevu od inspektora z mesta. Ten rekl, ze nektere veci ve schvalenych planech mestem jsou spatne a mame je delat jinak. Proste bych toho architekta uz nebral na dalsi job. Je videt, ze moc nad tim nepremyslel a nesnazil se.
Verte mi jak se tesim, az vezmu ten 22 kg pytel mouky. Nasypu ho do toho velkeho mixeru. Udelam testo. Vyvalim ty testove bochanky. Vazne! Min. jednou me to bude strasne bavit. Mozna i vicekrat. Zato to stoji!
Související články
Jak se dari ruskemu retezci Dodo Pizza v Americe
I kdyz sam taky sdeluji informace na blogu jak co delam, tak tohle je dalsi level otevrenosti. Takto odkryt karty a ukazovat presne cisla konkurenci…
Pizza update cerven – stehujeme vybaveni do provozovny
Jedna situace je, ze na strese mame vybaveni na odsavani a novou klimatizaci. Ta se musela zakryt stenou, kterou navrhl architekt jako normalni stenu…
Update pizzerie – Srpen 2018
Posledni tydny strukturalni inzenyr premalovaval plany na to jak je polozena vzduchotechnika na strese. Pak se vzdy cekalo na mesto jak se vyjadri.…