Posledni tydny strukturalni inzenyr premalovaval plany na to jak je polozena vzduchotechnika na strese. Pak se vzdy cekalo na mesto jak se vyjadri. Pak znovu predelavalo. A vcera konecne schvaleno.
Resili se dalsi veci, ale nechci moc nudit detaily. Velky problem byl privod elektriny, kdy jsem o fous unikl upgradu elektrickeho panelu na cele budove (investice $30k). Plyn a vymeneny merak za komercni verzi (s vetsi kapacitou) probehne snad v pondeli (jednu dobu nam presunuli termin na listopad!!).
Ted uz to kontraktor rychle predela. A za tyden mame domluveny finalni inspekce. Kdyz jsem psal tento clanek tak bych neveril zas jak dlouho to bude trvat! Kdyz tam nekdo psal v komentarich zari nebo rijen, tak jeste ze jsem se nevsadil. Protoze bych optimisticky veril, ze to bude na 100% drive.
Tohle je strasne zajimavy, ze si clovek musi vsim projit sam na vlastni zkusenost aby tomu uveril. Nez jsem tu restauraci zacal delat, tak mi rikali ruzni lide, ze to zabere hodne casu. Ale porad jsem tak nejak veril, ze to urcite dokazu udelat rychleji. Ze neni mozny aby to trvalo tak strasne moc casu. Ted bych se vsadil, ze i kdyz to tady popisuji na blogu, tak spousta lidi veri uplne stejne, ze by to dokazali udelat rychleji a ze to neni mozny jak strasne dlouho to delam!
Související články
Pizzerie update kveten 2018
Vypada to dost divoce, ale muj kontraktor je pozitivni, ze kolem 15. kvetna bude hotovy. Ja osobne tomu moc neverim. Ale mechanical (to odsavani a…
Update z pizzerie – brezen 2018
Tak uz stavime i ten slavny pristavek na popelnice. Dnes jsme tam meli inspektora, ktery vse pochvalil jak krasne delame. Rekl, ze mu mame znovu…
Update z pizzerie tri dny po ocekavanem dokonceni
Rozumím, ono je jednoduché d?lat moudrého od klávesnice odn?kud z Evropy, když neznám detaily. Stran toho sklonu, píšu to jen proto, že mám…