Pizza business a prestiz

podnikanivusa.com, 25. července 2018 ve 19:38:09, 13x přečteno

Ten muj pizza business hodne lidem pripada jako totalni hovadina. Maji pocit, ze to neni dostatecne prestizni. Nechapou proc bych takovy business mel delat. Ja jsem si nikdy nepotrpel na nejakou prestiznost. Podnikani pro me bylo  hlavne prostredkem k dosazeni cile (financni nezavislosti). Ono fakt neni problem promrhat zivot delanim nejakych cinnosti a byt ve vecnem kolotoci cinnosti.

V podnikani me zajimaji dve veci. To ze zakaznici musi byt nadseni. To je strasne dulezite. Kdyz jsou spokojeni zakaznici tak se nemusi utracet za reklamu. Spokojeni zakaznici delaji firme reklamu sami a zadarmo. Kdyz se neutraci za reklamu, tak je firma ziskova. Ziskavani zakazniku je ta nejtezsi a nejdrazsi vec pri podnikani. Kdo to umi (delat levne), tak ma vyhrano (a muze podnikat v jakemkoliv oboru). A moje cesta jak to delat levne je pres to nadseni zakazniku. A to se dosahne tim vyslednym produktem co jim nabidnu. Neni to nejaka zkratka, ze budu delat marketing nejakym zazracnym zpusobem. Je to ten kompletni mix jak se sluzba nebo produkt posklada dohromady, aby to ty zakazniky nadchlo.

Kdyz jsou zakaznici nadseni tak to reknou dalsim lidem. I pro zamestnance je velmi prijemne delat ve firme, kde jednaji se spokojenymi zakazniky. Je tam celkove pozitivni energie. Radi chodi do prace. Bavi je to. Proste je to prostredi prijemne vsem. Je radost vlastnit takovou firmu! 

Druha vec co me zajima jsou cisla. Kdyz uz mam spokojene zakazniky tak chci videt, ze ten business prinasi hodnotu me jako majiteli. Radeji budu mit jakykoliv neprestizni business, ktery me bude vydelavat penize, nez prestizni business, ktery bude prodelavat. Ano divam se na to velice prisne, ale beru ten pristup jako nutnost. Kdyz se prestehujete do nove zeme jako imigrant, tak nemate nejakou zachytnou sit, kdyz se vam nebude darit. Nemuzete se jit najist domu k mamince a prespat tam. Kdyz nebudete vydelavat, tak skoncite na ulici. Takze ten zisk u podnikani beru jako nutnost (ne jako nejaky luxus). Takze nechci  ztracet cas s necim co ekonomicky nefunguje. Pro ten dobry zisk vidim dve hlavni veci: To nadseni zakazniku, aby doporucovali dale, abych  ja nemusel utracet za reklamu. A ta druha vec je dokazat vse delat maximalne zorganizovane a efektivne. Hledat zpusoby jak vse delat tak, aby to bylo nejrychlejsi a nejefektivnejsi. Proste ladit ty procesy, aby firma slapala jak nejlepe to jde.

Pokračování na: podnikanivusa.com

Související články

M?l jsi se na to Johne vykašlat. Shrábnout prachy a nic už proboha ned?lat.

M?l jsi se na to Johne vykašlat. To že jsi m?l se Shipito št?stí neznamená, že jsi geniální podnikatel…Shrábnout prachy a nic už proboha…

Dodo Pizza otevrena

Je oficialne otevreno. V rezii to ma velmi sikovna manazerka, ktera ma za sebou otevreni tri pobocek v USA pro Dodo. Drive pracovala v Dodo v Moskve…

Hlidani nakladu na suroviny v restauraci

Restaurace jsou tezky business. Vetsina novych restauraci zkrachuje behem prvnich par let.  Marze jsou nizke. Pocatecni naklady relativne velke. Ale…


Komentáře

(nezobrazuje se)