Je oficialne otevreno. V rezii to ma velmi sikovna manazerka, ktera ma za sebou otevreni tri pobocek v USA pro Dodo. Drive pracovala v Dodo v Moskve (kdyz cely retezec mel jenom 15 provozoven). Vsechny moje zkusenosti se zamestnanci mi potvrdila, ze ma velmi podobne. Jedine reseni je byt v provozovne kazdy den a ty zamestnance si vypiplat. Postupne a pomalicku. Prochazela stejnym peklem. Nic ji neprekvapilo, protoze zazivala to stejne. Jen teda na rozdil ode me vytrvala! Ted si bez problemu muze odjed ze svych trech provozoven a vse funguje. Tak to ma byt!
Kratce po nasi schuzce, jsme si placli a prestehovala se v lednu do Kalifornie. Vcera se otevrelo. Nektere napady z Pizzouna prevzali. Napr. pestovani microgreens primo v provozovne.
Na zacatku jsem se inspiroval od Dodo. Tak je pekne, ze nejaky napad prevzali ode me:-). Az se zacnou pestovat microgreens v obchodech v Rusku tak to bude moje legacy:-).
Mame spolecny cil, aby provozovna byla profitabilni. DODO veri, ze to zvladnou do 3-4 mesicu. Pak se rozhodneme co dale. Plan je rozjet dalsi pobocky v Kalifornii. Ve vetsim mnozstvi pobocek je prave to jak se vytvari vysoka valuace. Nema smysl mit jednu provozovnu. Ten zajimavy business se z toho udela tim, ze tech provozoven je vice.
Související články
Jak se dari ruskemu retezci Dodo Pizza v Americe
I kdyz sam taky sdeluji informace na blogu jak co delam, tak tohle je dalsi level otevrenosti. Takto odkryt karty a ukazovat presne cisla konkurenci…
M?l jsi se na to Johne vykašlat. Shrábnout prachy a nic už proboha ned?lat.
M?l jsi se na to Johne vykašlat. To že jsi m?l se Shipito št?stí neznamená, že jsi geniální podnikatel…Shrábnout prachy a nic už proboha…
Hledame akcniho grafika
Cas od casu potrebujeme upravit nejaky screen v nasem softwaru na pizzu. Chtel bych najit nekoho kdo je schopen velmi rychle reagovat s navrhy.…