Proc neni tragedie, ze otevreni pizzerie trva tak dlouho

podnikanivusa.com, 21. srpna 2018 ve 04:20:11, 1x přečteno

Kdyz se me lide ptaji na stav pizzerie tak jsou zhrozeni, ze to trva tak dlouho otevrit. A ja s nimi souhlasim, ze to je strasne. Ale mam na tu celou situaci trosku jiny pohled nez oni.

VLASTNIM NEMOVITOST: Nemovitost mam koupenou. Jsou to tri obchodni jednotky. V jedne je pizzerie a dve se pronajimaji. I kdyz z pizzerie neni zadny prijem, tak porad mam vynos z tech dvou najemniku. Cekove to vychazi na ROI 4.7%. Da se rict, ze to neni moc. Ale v atraktivnich oblastech to je normalni vynos z nemovitosti. Takze to ze mam nainvestovane penize neni ztrata, ale vynos 4.7% rocne!

BUDUJI HODNOTU: Koupit hotovou restauraci (i ve strasnem stavu) je hodne drahe. Tim, ze tak dlouho trva vybudovat restauraci a projit vsemi povoleni, tak se jich moc nebuduje. Je o moc jednodussi podnikat tam kde uz existuje, coz dela obrovsky rozdil v cene prostoru. Jednoduse receno se plati stovky tisic dolaru odstupneho za prevzeti najmu.

Ty neprijemnosti, ze jsem cekal a prochazel tim procesem, zpusob jak jsem vytvoril hodnotu. I kdybych se na cely napad s restauraci chtel vykaslat tak muzu vyhodne prostor pronajmout nebo prodat. A verim, ze s velmi dobrym ziskem. Na trhu je toho k dispozici malo. Pekny a novy prostor je velmi atraktivni pro spoustu zajemcu.

Pokračování na: podnikanivusa.com

Související články

Chyby co jsem udelal pri budovani provozovny

To ze budovani provozovny pizzerie trva tak dlouho neni jen vinou byrokracie, ale je tam i hodne chyb z me strany. Strucne receno jsem nerozumel jsem…

Jak jsem se p?estal bát obsah p?episovat pro dobro ?tená??

Už je to snad 10 let, co jsem za?al d?lat obsahové weby kv?li „p?ilepšení si“. Od za?átku bylo to nejt?žší a nejvzácn?jší obsah. Pokud…

Update pizzerie – Srpen 2018

Posledni tydny strukturalni inzenyr premalovaval plany na to jak je polozena vzduchotechnika na strese. Pak se vzdy cekalo na mesto jak se vyjadri.…


Komentáře

(nezobrazuje se)