Otevrit restauraci v Los Angeles neni vubec jednoduche. Musite mit dostatek penez a casu. Hlavne kdyz predelavate prostor ve kterem nikdy predtim restaurace nebyla. Je potreba splnit vsechny mozne pozadavky od mesta a hygieny. A zabere to silene mnozstvi casu. To si ted zazivam na vlastni kuzi.
Ja jsem si toho drive ani nevsimal. Ale ted to vidim na kazdem kroku. Treba kolem tehle provozovny chodim aspon rok. Ted se na ni konecne zacalo pracovat. Vidim tam nejake pracovniky. Ale celou dobu maji na dverich napsano (optimisticky), ze oteviraji na jare 2018.
Pocitam, ze to bude podobne jako u me. Dlouho trvalo vyridit povoleni. Ted teda zacinaji provozovnu upravovat. Kazdopadne bych tento business nedoporucoval nikomu jako prvni podnikani bez velkych financnich rezerv.
Související články
Coronavirus situace Los Angeles 31. brezna
Myslim, ze spousta majitelu nemovitosti v USA ted se zatajenym dechem ceka jestli dostanou zaplaceny najem na duben. Zitra je prvniho. Vetsina najmu…
Covid-19 situace v Los Angeles a oslavy Dne nezavislosti
V USA je zitra velky svatek 4th of July – Indepence Day (narozeniny Ameriky) a Los Angeles a i okolnich okresech se znovu zavadeji restrikvni…
Dodo Pizza otevrena
Je oficialne otevreno. V rezii to ma velmi sikovna manazerka, ktera ma za sebou otevreni tri pobocek v USA pro Dodo. Drive pracovala v Dodo v Moskve…