Casova narocnost otevreni restaurace v Los Angeles

podnikanivusa.com, 22. května 2018 ve 18:25:35, 4x přečteno
Casova narocnost otevreni restaurace v Los Angeles

Otevrit restauraci v Los Angeles neni vubec jednoduche. Musite mit dostatek penez a casu. Hlavne kdyz predelavate prostor ve kterem nikdy predtim restaurace nebyla. Je potreba splnit vsechny mozne pozadavky od mesta a hygieny. A zabere to silene mnozstvi casu. To si ted zazivam na vlastni kuzi.

Ja jsem si toho drive ani nevsimal. Ale ted to vidim na kazdem kroku. Treba kolem tehle provozovny chodim aspon rok. Ted se na ni konecne zacalo pracovat.  Vidim tam nejake pracovniky. Ale celou dobu maji na dverich napsano (optimisticky), ze oteviraji na jare 2018.

Pocitam, ze to bude podobne jako u me. Dlouho trvalo vyridit povoleni. Ted teda zacinaji provozovnu upravovat. Kazdopadne bych tento business nedoporucoval nikomu jako prvni podnikani bez velkych financnich rezerv.

Pokračování na: podnikanivusa.com

Související články

Jak jsem urcil ceny kol na xyzbikes

Kdyz jsem rozjizdel XYZbikes tak jsem nechtel zverejnit uplne kazdy detail. Kdyz jsem popisoval ten muj pribeh tak se sem tam v komentarich objevilo,…

Casovy posun

I kdyz cestuji, tak si na notebooku nechavam lokalni cas z Los Angeles. Takze zapnu pocitac. Kouknu do praveho dolniho rohu na hodiny a vidim kolik je…

Prakticke informace o nemovitostech v USA

- mistni dane z nemovitosti (jak je urcuji, obvykle vyse) - jestli se nekde da dohledat globalne kolik kde jaka dan je ? - jak moc casto se vyse teto…


Komentáře

(nezobrazuje se)