Prumerna delka zamestnani v restauraci necele dva mesice
podnikanivusa.com, 14. srpna 2018 ve 23:14:29,Prumerna delka zamestnani pracovnika v restauraci je 1 mesic a 26 dnu. Jeste zalezi jak se ta statistika pocita. Treba zamestnanec co odejde hned prvni den tu statistiku urcite dost narusi. A to se stava v USA docela casto. Nekoho zamestnate a po prvnim dnu neprijdou znovu do prace (nebo klidne po prestavce na obed). Kazdemu doporucuji zamestnavat na kazdou pozici dva lidi. Je vysoka pravdepodobnost, ze jeden z nich odejde nebo nebude vyhovovat. A takto se usetri cas s treninkem (trenuji se dva zamestnanci najednou).
Kazdopadne tu statistiku beru v uvahu. Zaucit lidi je velmi narocna vec. V kazde firme jsem si zakladal na tom, ze u me zamestnanci zustavali velmi dlouho. A tohle je dalsi duvod proc musi na vse byt dokonaly system, aby zaucovani zamestnancu bylo rychle. Tak doufam, ze se mi to podari i s tou pizzerii ve vysoce fluktujicim food byznysu.
Související články
Jak mi jde investování na eToro – ?ervenec 2023
V ?ervenci za?aly spole?nosti zve?ej?ovat výsledky. Popravd? jsem trochu ?ekal n?jaký zádrhel. P?ijde mi, že jsme se z té infla?ní krize dostali…
Stále se ptáte na Zonky, takže pár aktualit
Tento rok se v?nuji investování výhradn? do akcií a pravideln? se s vámi d?lím o mé zkušenosti a post?ehy. ?asto mi ale píšete jak je to te?…
Te? p?išel ?as za?ít se u?it o online vyd?lávání
Jsme více doma, protože stát pot?ebuje zpomalit ší?ení koronaviru, než se najde n?jaké definitivní ?ešení. A? už to bude vakcína,…