Ve stredu jsem letel letadlem z Bali. Zrovna kdyz jsem si dal sprchu uprostred letu, tak prisla zprava, ze nam konecne mesto vydalo Business license na provoz pizzerie.
Nezodpovedne jsem pred tremi tydny odjel na dovolenou. Ono to tehdy vypadalo, ze uz kazdym dnem tu licenci na provoz dostaneme. Ale samozrejme jsem byl zase velky optimista, protoze to trvalo dalsi tydny navic. Takze nakonec ta dovolena zas tak neodpovedna nebyla. Stejne bych jen cekal.
Poslednich 10 dnu jsme porad cekali nez nam tu licenci daji. Mesto rikalo, ze nemaji povrzeni z hygieny (health department), ze mame vse v poradku. Hygiena rikala, ze vse je v poradku a ze nechapou jaktoze to mesto nevidi. Takto probihal emailovy ping pong nez se to vyjasnilo.
Jeste uplne u jedne finalni inspekce jsem se modlil at nas nenuti rusit jedno parkovaci misto (v planech to tak architek namaloval), ze se predela na dalsi misto pro invalidy. Jedno uz mam, ale zase podle nejakeho zakona uz by tam mely byt dve. Ale nikdo si toho nevsiml a proslo to.
Související články
Pizzerie update kveten 2018
Vypada to dost divoce, ale muj kontraktor je pozitivni, ze kolem 15. kvetna bude hotovy. Ja osobne tomu moc neverim. Ale mechanical (to odsavani a…
Hlidani nakladu na suroviny v restauraci
Restaurace jsou tezky business. Vetsina novych restauraci zkrachuje behem prvnich par let. Marze jsou nizke. Pocatecni naklady relativne velke. Ale…
Proc neni tragedie, ze otevreni pizzerie trva tak dlouho
Kdyz se me lide ptaji na stav pizzerie tak jsou zhrozeni, ze to trva tak dlouho otevrit. A ja s nimi souhlasim, ze to je strasne. Ale mam na tu celou…