Uz se to blizi. Bavil jsem nedavno s jednim znamym majitelem restaurace. Ptal se jak pokracuji prace. Rikam, ze ted uz rychle, potom co jsme dostali povoleni od mesta. Kdyz on rozjizdel svoji restauraci tak mu to trvalo sedm mesicu. A to delal v prostoru, kde uz restaurace predtim byla. Takze nemusel resit spoustu veci, ktere mesto nakazalo nam. Otevirat novou restauraci je narocny proces, ale blizime se.
Související články
Představení nového celosvětového projektu Capturio
Ahoj Johne, chtěl bych Tobě a čtenářům Tvého blogu představit jeden můj projekt capturio.com, jehož vývoj konečně po více než…
Jak na generaci Z a další trendy ze Social Restartu
Social Restart i letos reflektoval novinky a trendy ze sv?ta sociálních sítí. Letos toho bylo opravdu hodn?, takže pokud vás zajímá pr??ez a…
Update z pizzerie tri dny po ocekavanem dokonceni
Rozumím, ono je jednoduché d?lat moudrého od klávesnice odn?kud z Evropy, když neznám detaily. Stran toho sklonu, píšu to jen proto, že mám…